socmr
+3592/ 898 50 25 +359886 883 343 +359894 445 455 факс:02/898 50 32 ras.bulgaria@gmail.com
Продуктите на CretaVita - Зехтин EXTRA VIRGIN & Зехтин BIO - ще са при вас само с един клик.
zehtbut
zehtkut

 

Зехтин CretaVita

Зехтин CretaVita с киселинност по-малко от 0,8 и най-високо качество. Отговаря на всички изисквания да бъде един от най-добрите зехтини в световната ранглиста.,Вкусно с богат букет от аромати и вкусови характеристики. С първия контакт с него, ще опитате истинско удоволствие, че ви дава тази екстра необработено маслиново масло от CretaVita. В различни опаковки, лесно, дискретна перфектно декоративна на плота в кухнята. Идеален е да го вземете със себе си в провинцията, на къмпинг, а също и да предложи като подарък за вашите приятели. Ще го намерите в кутии от 500 мл, 750 мл, 1л, 2л и стъклена бутилка тип черна череша от 250мл, 500мл, 750мл и 1л.

The Extra Virgin зехтин с име CretaVita и киселинност по-малко от 0.8 е продукт, който се произвежда в плодородните равнини на Месара в центъра на Крит. Високото качество и хранителна стойност на този продукт се дължи на няколко фактора, включително:

ПОЧВА-КЛИМАТ

Климатът на Крит е средиземноморски, сух-термични, условията отлични за производството на зехтин. Влиянието на типа на почвата е много важен фактор.В по-широкия район на Месара на голямата част от почвите са с високо съдържание на калциев карбонат (варовикови почви). В този вид почви произведеното маслиново масло е по-тънък с отлични органолептични характеристики.

 

 

 

СЪБИРАНЕТО - извличането на маслиново масло

Производството на маслини в района на Месара следва традиционния начин на отглеждане. Събирането се извършва ръчно. Веднага след прибирането на реколтата, в същия ден се произвежда в завода на CretaVita студено пресован зехтин, като се използва студена метод екстракт. Специално внимание се дава, за маслината плодове до получаване на зехтин в един и същи ден.

СЪХРАНЕНИЕ ОПАКОВАНЕ

The Extra пресован зехтин на cretavita, се съхранява в резервоари от неръждаема стомана, изработени от специална неръждаема стомана, подходящ за съхранение на зехтин. Температурата на съхранение е по-малко от 20 ° C далече от светлина. Опаковката е направена със съвременни машини, на залепване на етикети, отпечатване на подходяща информация на (дата, код на производството, качеството и др.) Маслиновото масло се разпределя на пазарите на същата година, така че потребителят има прясно маслиново масло цялата година.

Extra virgin olive oil- той се получава от първото студено пресоване. Този вид е най – качествен и най-здравословен, защото в него са съхранени всички полезни свойства. Той се усвоява 100%. Неговата киселинност е 2%.

Гласувайте за моя сайт в БГ чарт PageRank Checking Icon BGtop PCbet.info TOP класация

Wikipedia Facebook Google+ Twitter youtube yahoo Amazon live Vk Pinterest Linkedin Baidu Qq Booking Taobao DMOZ seo BabyPlanet Look BulIns medmall SEO Новини Спорт gsm аксесоари Коли под наемcleaning servicecleaning serviceпроектиране на къщихамалски услугиcleaning servicegsm аксесоариДетски дрехиКлючар младостПеместване на офис

Tyxo.bg counter