socmr
+3592/ 898 50 25 +359886 883 343 +359894 445 455 факс:02/898 50 32 ras.bulgaria@gmail.com
Продуктите на CretaVita - Зехтин EXTRA VIRGIN & Зехтин BIO - ще са при вас само с един клик.
zehtbut
zehtkut

 

Зехтин CretaVita

Зехтин CretaVita с киселинност по-малко от 0,8 и най-високо качество. Отговаря на всички изисквания да бъде един от най-добрите зехтини в световната ранглиста.,Вкусно с богат букет от аромати и вкусови характеристики. С първия контакт с него, ще опитате истинско удоволствие, че ви дава тази екстра необработено маслиново масло от CretaVita. В различни опаковки, лесно, дискретна перфектно декоративна на плота в кухнята. Идеален е да го вземете със себе си в провинцията, на къмпинг, а също и да предложи като подарък за вашите приятели. Ще го намерите в кутии от 500 мл, 750 мл, 1л, 2л и стъклена бутилка тип черна череша от 250мл, 500мл, 750мл и 1л.

The Extra Virgin зехтин с име CretaVita и киселинност по-малко от 0.8 е продукт, който се произвежда в плодородните равнини на Месара в центъра на Крит. Високото качество и хранителна стойност на този продукт се дължи на няколко фактора, включително:

ПОЧВА-КЛИМАТ

Климатът на Крит е средиземноморски, сух-термични, условията отлични за производството на зехтин. Влиянието на типа на почвата е много важен фактор.В по-широкия район на Месара на голямата част от почвите са с високо съдържание на калциев карбонат (варовикови почви). В този вид почви произведеното маслиново масло е по-тънък с отлични органолептични характеристики.

 

 

 

СЪБИРАНЕТО - извличането на маслиново масло

Производството на маслини в района на Месара следва традиционния начин на отглеждане. Събирането се извършва ръчно. Веднага след прибирането на реколтата, в същия ден се произвежда в завода на CretaVita студено пресован зехтин, като се използва студена метод екстракт. Специално внимание се дава, за маслината плодове до получаване на зехтин в един и същи ден.

СЪХРАНЕНИЕ ОПАКОВАНЕ

The Extra пресован зехтин на cretavita, се съхранява в резервоари от неръждаема стомана, изработени от специална неръждаема стомана, подходящ за съхранение на зехтин. Температурата на съхранение е по-малко от 20 ° C далече от светлина. Опаковката е направена със съвременни машини, на залепване на етикети, отпечатване на подходяща информация на (дата, код на производството, качеството и др.) Маслиновото масло се разпределя на пазарите на същата година, така че потребителят има прясно маслиново масло цялата година.

Extra virgin olive oil- той се получава от първото студено пресоване. Този вид е най – качествен и най-здравословен, защото в него са съхранени всички полезни свойства. Той се усвоява 100%. Неговата киселинност е 2%.

Tyxo.bg counter